Juniorii tulceni, la primul lor Campionat Național pe Echipe- Șah Rapid și Blitz

Rezultate frumoase pentru juniorii tulceni la Campionatul Național pe Echipe – Șah Rapid și Blitz. În perioada 11-12 septembrie , la Snagov, județul Ilfov, s-a desfășurat Campionatul Național pe Echipe – Șah Rapid și Blitz , organizat de Federația Română de Șah cu sprijinul CS Tinerii Maeștri București & Fundația Astral.
La acest campionat, au participat 25 de echipe masculine și 10 echipe feminine, fiind prezenți peste 150 de jucători de șah, dintre care 14 jucători cu titlul de Mare Maestru (GM), 12 jucători – titlul de Maestru Internațional (IM), 22 jucători – titlul de Maestru FIDE (FM) și 18 jucători cu titlul de Candidat de Maestru(CM).
Pentru prima dată , Tulcea a participat la acest campionat național cu o echipă masculină, coordonată de Sarighioleanu Marius , care a avut în componență următorii șahiști tulceni : CM Lefterache Daniel – masa 1, CM Marțian Fanase – masa 2, Sarighioleanu Sebastian Laurențiu – masa 3, și Miron Dimitrie – masa 4.
ACS Logic Delta a participat la acest puternic campionat din dorința de a le oferi juniorilor tulceni posibilitatea de a se confrunta cu jucători profesioniști de șah la cel mai înalt nivel competițional.
La finalul celor 9 runde de joc, tulcenii au reușit să ocupe un onorant loc 20 în clasamentul general cu 8 puncte (3 V, 0 = , 5 Î) obiectivul fiind atins, văzând că rezultatele celor doi juniori au fost peste așteptări.
Laurențiu și Dimitri , au reușit să încheie competiția cu rezultate frumoase, deoarece în cele 8 partide jucate, au avut doar câte două înfrângeri, ei învingând jucători profesioniști cu titluri de Maestru FIDE și Candidat de Maestru. Evoluția juniorilor noștri ne dă mari speranțe pentru viitorul șahului tulcean. Felicitări copii!
Marius Sarighioleanu, coordonator echipă: “Participarea echipei de șah Acs Logic Delta la Campionatul Național pe Echipe a fost posibilă datorită sponsorului ALUM S.A. , căruia îi mulțumim pentru susținerea acordată! Mulțumim și Fundatiei Județene pentru Tineret pentru sprijinul acordat clubului de șah!”- a declarat Sarighioleanu.
Felicitări întregii echipe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here