Plutonier adjutant șef Sorin Andrici  a obținut titlul de vicecampion național la categoria 45+ și medalia de argint, cu recordul personal de 3 h, 8 min, 23 sec!

Jandarmul tulcean a luat startul duminică, 31 octombrie, la cursa de 42 km din cadrul Maratonului Internațional București. El și-a propus să termine cursa așa cum o face de fiecare dată, pe podium, însă de data aceasta, a alergat și cu gândul la jandarmul Matei Deciov din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Glad Voievod” Timișoara, care în această perioadă are nevoie de sprijinul celor din jur, trecând prin momente dificile din punct de vedere medical. Sorin Andrici a făcut un apel la solidaritate și a îndemnat pe toată lumea să-i sprijine efortul din competiție cu donații către colegul său. El a reușit să-și doboare propriul record și sperăm noi că a reușit să obțină măcar o parte din donațiile de care are nevoie jandarmul Matei Deciov.

Colegul nostru mulțumește tuturor oamenilor  care au donat de-a lungul acestor zile, au distribuit aceste informații și au trimis mesaje de încurajare. De asemenea, apreciază spirjinul colegilor și Asociației Sportive Delta Jandarmi Tulcea. Vă rugăm să ne fiți în continuare alături, pentru a îndeplini această misiune prioritară pentru noi: salvarea vieții colegului nostru.

Pentru donații:

Puteți ajuta și dona 2 EURO prin intermediul unui SMS la 8837 cu textul “MATEI”.

sau: Titular cont : DECIOV Alexandra Anita

numele băncii : ING BANK

CONT LEI: RO35INGB0000999911804211 RON

CONT EURO: RO18INGB0000999911804226 EUR

COD SWIFT : INGBROBU

REVOLUT: +40 724 673 159 revolut.me/alexanlhns

Paypal: alexandra.anita19@gmail.com

Comunicat IJJ

 

+ There are no comments

Add yours