Bani nerambursabili: 700.000 lei pentru Cultură, 500.000 lei pentru Sport

Au fost semnate contractele de finanțare în baza Legii nr. 350/2005. Miercuri, 21 august, președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu a semnat împreună cu beneficiarii contractele de finanțare nerambursabilă pentru domeniile Sport și Activități social/culturale în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare.

Teodorescu are o singură pretenție: „În luna decembrie, să ne reunim timp de două ore pentru a vedea cu toții care sunt rezultatele activităților finanțate“.

                                 Cum s-a împărțit cașcavalul

Pentru acest an au fost aprobate finanțări din bugetul Consiliului Județean pentru 20 de proiecte din domeniul Activități social/culturale, în valoare de aproximativ 700.000 de lei și pentru 20 de proiecte din domeniul Sport, în valoare de aproximativ 500.000 de lei. Consiliul Județean a început acordarea finanțărilor nerambursabile pentru activități nonprofit de interes general încă din anul 2013, sprijinind desfășurarea a numeroase manifestări de succes.

N.A.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here