Centre Medicale pentru tulceni, cu finanțare europeană. Fapte nu gargară!

𝗖𝗘𝗡𝗧𝗥𝗨𝗟 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗖𝗔𝗟 𝗖𝗢𝗠𝗨𝗡𝗜𝗧𝗔𝗥 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗚𝗥𝗔𝗧 𝗡𝗘𝗣𝗧𝗨N. A obținut finanțare europeană, în cadrul Componentei 12 – Sănătate – 𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗶𝗻𝗳𝗿𝗮𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝗿𝗶𝗶 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲 prespitalicești, în valoare de 2.475.762.56 Lei (500.000 Euro), în urma cererii de finanțare depuse de Primăria municipiului Tulcea.

Proiectarea este gata. Centrul va transforma zona Punctului termic dezafectat – Aleea Mugurel – Eternității – Miron Costin, într-un spațiu medical modern, care va fi pus la dispoziția tuturor locuitorilor. Licitația pentru execuția lucrărilor va avea loc în acest an, iar data limită de realizare este 01.05.2025. Centrul integrat Neptun va furniza servicii medicale primare și de specialitate, servicii de asistență socială și servicii educaționale persoanelor aflate în dificultate, persoanelor vulnerabile și va contribui la degrevarea aglomerării Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului județean Tulcea.

Un alt Centru Medical a cărui finanțare a fost obținută prin Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea a Municipiului Tulcea se va construi pentru zonele Dallas-Vărărie Baltă și un punct medical de lucru în Tudor Vladimirescu. Pentru acestea, Grupurile de Acțiune Locală „Viitor pentru Tulcea” și „Restart Neptun” au obținut fonduri de 11.200.000 Euro.

Fapte nu gargară!

CMF: 21240015

+ There are no comments

Add yours