Cetățene de la bloc!

Profită de banii europeni și reabilitează-ți blocul! În aceste zile se execută lucrări de reabilitare energetică și de modernizare pentru mai multe blocuri din municipiu, finanțate din programele europene obținute de Primăria municipiului Tulcea, în parteneriat cu Asociațiile de proprietari și cu locatarii acestora.

La zeci de blocuri de pe străzile Gării,  Babadag,  Victoriei și Gavrilov Corneliu se execută lucrări care, după caz, sunt de refacere a acoperișurilor, pentru izolare termică, pentru înlocuirea tâmplăriei sau de tencuieli decorative. În perioada următoare, în urma finalizării licitațiilor și alte blocuri vor intra în lucrări de execuție. Municipalitatea îi asigură pe locatari că absolut toate problemele care pot apărea în realizarea lucrărilor vor fi în totalitate soluționate. 𝐓𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐝𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚𝐟𝐞𝐭̗𝐞 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭̗𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐚𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢 𝐚𝐭𝐚̂𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭̗𝐢𝐢, 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐦𝐚̆𝐫𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭̗𝐚, 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭̗𝐢𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐜𝐚̆ 𝐬̗𝐢 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚̆𝐫𝐮𝐢 𝐢𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥. 𝐍𝐨𝐢𝐥𝐞 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛𝐚 𝐢̂𝐧 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐟𝐚𝐭̗𝐚 𝐨𝐫𝐚𝐬̗𝐮𝐥𝐮𝐢.

Fiecare locatar trebuie să-și facă o doză de curaj și să se adreseze asociațiilor care încă nu au depus hotarâri pentru reabilitarea și consolidarea blocurilor, pentru a convoca adunări generale în care să se decidă participarea pentru obținerea acestor fonduri unice. Atenție, doar cei care acționează mai repede au și eficiență în obținerea fondurilor nerambursabile, deoarece sumele nu ajung pentru reabilitarea tuturor blocurilor din țară și se obțin prin competiții și evaluări de nivel european.

 

+ There are no comments

Add yours