Consilieri județeni la reuniunea Biroului Politic al CRPM în Donegal (Irlanda)

O delegație a Consiliului Județean Tulcea, condusă de consilierul  Valentin Moldoveanu, participă, în perioada 12-14 iunie 2019, la reuniunea Biroului Politic al Conferinței Regiunilor Periferice Maritime ale Europei, desfașurată la Donegal, Irlanda. Județul nostru a răspuns, astfel, invitației adresate de conducerea Comitatului Donegal și în concordanță cu decizia luată în cadrul Biroului Politic al CRPM, din data de 7 martie 2019, la Brest, Franța. Din delegația tulceană la întâlnirea Biroului Politic de la Donegal mai fac parte consilierii Claudia Rădulescu și Victor Chiriazic, membri ai Legislativului județean, implicați activ la nivel local pe domeniile de interes abordate în cadrul lucrărilor.

Ordinea de zi a întâlnirii de la Donegal vizează dezbaterea unor repere privind pregătirea raportului de progres al CRPM și pașii următori în acest sens, transport și accesibilitate, viitorul politicii bugetare și politicii de coeziune ale EU, pescuit și afaceri maritime, aspecte financiare și administrative, precum și pregătirea Adunării Generale a CRPM, prevăzută a se desfășura în intervalul 16-18 octombrie 2019, la Palermo, Sicilia.

În cadrul lucrărilor, Valentin Moldoveanu, prim-vicepreședinte al Comisiei Balcanice și a Mării Negre din cadrul CRPM, a susținut o prezentare a liniilor directoare și a priorităților Județului Tulcea, ca membru al CRPM, vizavi de viitorul politicii rețelei europene de transport TEN-T.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here