Dacă de vorbă bună lumea nu prea înțelege niciunde în țara asta, fiind vorba aici de educație, comportamentul civilizat în comunitate nu are șansă să se impună decât cu biciul.Cu sancțiuni drastice.În ultima sa ședință, Consiliului Local Luncavița  a  modificat, după ce a parcurs procedurile dezbaterii publice, Regulamentul de Ordine Interioară al comunei Luncavița, în sensul că au fost înăsprite sancțiunile împotriva celor care aruncă deșeuri în locuri nepermise sau care nu păstrează curățenia.

Începând cu luna aprilie a.c. amenzile au crescut, fiind eliminat avertismentul ca primă formă de corectare civică. Se vor monta camere de supraveghere în locurile vulnerabile și se vor da sancțiuni mult mai eficient.

Amenzi uriașe pentru gunoi aruncat aiurea, între 1000 lei și 50.000 lei, în funcție de gravitatea faptei și de tipul persoanei, persoană fizică sau persoană juridică. Pentru cazurile deosebite, se ajunge până la întocmirea dosarului penal.

Consiliul local a făcut cunoscut înainte unde pot fi depozitate deșeurile menajere, deșeurile din construcții și demolări, deșeurile vegetale, animaliere, de la substanțe chimice etc.

N.A.

+ There are no comments

Add yours