În Tulcea a început ridicarea mașinilor abandonate pe domeniul public

Ce era hotărât mai demult în Consiliul local a început de miercuri, 29 ianuarie, să fie pus în aplicare: ridicarea mașinilor abandonate pe domeniul public al municipiului.

Au fost ridicate primele două mașini

Andaluzia Luca, viceprimar municipiu: “Ce am promis, am realizat. Am pus în aplicare Hotărârea Consiliului local care reglementează o situație neplăcută pentru mulți dintre cetățeni. Ridicăm mașinile abandonate pe domeniul public, după ce în prealabil am făcut toate demersurile legale pentru identificarea și notificarea proprietarilor acestora. Sunt pentru un oraș curat, civilizat și prosper”- a declarat viceprimărița la debutul acțiunii.

Mașinile nerevendicate sunt casate la Remat. Primele două mașini abandonate au fost ridicate miercuri, 29 ianuarie, până la orele prânzului. Conform viceprimăriței, mașinile ridicate sunt depozitate pe o platformă amenajată în incinta Societății de Transport Public. Acolo este așteptat proprietarul să-și revendice și să-și recupereze mașina, după ce mai întâi achită o amendă de 2.000 de lei. În situația în care proprietarul nu se prezintă să-și revendice mașina, aceasta devine proprietatea primăriei, care o casează la Remat.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here