Înmatriculări- din 7 mai, examene pentru permis- după 14 mai

Prefectura aduce la cunoştinţa cetăţenilor – solicitanţi ai serviciilor de permise/examinări şi înmatriculări, următoarele:
Începând cu data de 07.05.2020, se pot soluţiona cereri privind înmatricularea autovehiculelor, atât pentru persoane fizice cât şi pentru persoane juridice, în următoarele condiţii:
– zilnic, în intervalul orar 09.00-12.00;
– eliberarea documentelor şi a plăcilor cu numere de înmatriculare se va face în ziua următoare preluării cererii, dacă solicitarea poate fi validată de sistemul informatic;
– soluţionarea cererii este condiţionată de existenţa unei programări on-line;
– accesul în sediul serviciului este restricţionat la un număr de 3 persoane simultan. Se permite accesul doar persoanelor care au o programare valabilă şi temperatura corporală de maxim 37°C.
Pentru respectarea prevederilor legale şi a recomandărilor în vigoare:
– păstrarea distanţei faţă de altă persoană, de cel puţin 1,5m;
– prezentarea la ora programării on-line;
– folosirea măştilor şi mănuşilor de protecţie, în incinta sediului;
– respectarea indicaţiilor lucrătorilor serviciului;
– completarea corespunzătoare a declaraţiei pe propria răspundere.
Examenul pentru obținerea permisului auto. Activitatea de examinare pentru obţinerea permisului de conducere este suspendată, la nivel naţional, până la data de 14.05.2020. Valabilitatea permiselor de conducere se menţine pe toată perioada stării de asediu sau a stării de urgenţă, precum şi pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestor stări.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here