Cu excepția polițiștilor, echipajele de pompieri, jandarmi și antidrog au cam „șomat” din lipsă de evenimente deosebite în minivacanța de Revelion, în municipiu și în județ.

În această perioadă, polițiștii tulceni au descoperit și indisponibilizat aproximativ 1.234 kilograme de articole pirotehnice , ce ar fi fost deținute fără drept, în vederea comercializării. De asemenea, au fost constatate 37 infracțiuni, iar 1 persoană a fost reținută pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea. Pentru abaterile de la normele contravenționale, au fost aplicate 243 de sancțiuni, cele mai multe fiind înregistrate la regimul rutier. 27 permise de conducere au fost reținute de către polițiști, iar 11 certificate de înmatriculare au fost retrase. Acțiunile preventive vor continua și în perioada următoare, polițiștii rutieri vor acționa cu autospecialele dotate cu echipamente de măsurare a vitezei, aparate alcooltest și drugtest, pe drumurile deschise circulației rutiere.

În aceleași zile de minivacanță, jandarmii au aplicat două amenzi de 400 lei total, pompierii au avut câteva intervenții minore iar Antidrogul a făcut prevenire.

+ There are no comments

Add yours