Nici nu se simte plecarea lui Ștefan Ilie. Vicele Ionașcu&echipa lucrează la aducțiunea de gaze

Aproape că nici nu se simte lipsa lui Ștefan Ilie de la comanda treburilor administrative la comuna Luncavița. Vicele Gabriel Ionașcu a preluat din mers activitatea cu angajamentul de a ține sus ștacheta atragerii de fonduri europene și implementarea acestora în Luncavița și Rachelu.
Acum se lucrează la scrierea în vederea depunerii proiectului deosebit de important pentru Luncavița și Rachelu: aducțiunea de gaze naturale, cu denumirea ”ÎNFIINȚARE REȚEA DE ALIMENTARE ȘI DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE ÎN COMUNA LUNCAVIȚA, JUDEȚUL TULCEA”, finanțabil prin Programul Operațional Infrastructură Mare, Axa Prioritară 8, Obiectivul Specific 8.2.
Conform Ghidului solicitantului, pentru obținerea finanțării nerambursabile, în dosarul Cererii de finanțare, Comuna Luncavița trebuie să prezinte Declarații de angajament de la gospodăriile din comună (atât din Luncavița cât și din Rachelu) care doresc a se racorda pe viitor de la rețeaua publică de gaze. Sens în care gospodarii celor două localități sunt așteptați la primărie să completeze declarații de angajament privind racordarea.
Gabriel Ionașcu, viceprimar: „Eu știu ce am de făcut! Unii zic de șanse de a depune proiecte dar pentru noi este o normalitate să muncim și să depunem proiecte cu finanțare europeană”- declară viceprimarul cu atribuții de primar.
Gabriel Ionașcu este înscris în cursa electorală pentru ocuparea postului de primar al Luncaviței, la alegerile din 27 septembrie 2020. Succes!
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here