Nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie demarată de Primăria municipiului

Primăria municipiului Tulcea a demarat o nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie. De această dată, campania se adresează proprietarilor de câini și pisici care locuiesc la case, inclusiv în suburbia Tudor Vladimirescu.

Operațiile se fac pe bază de programare. Tel: 0740.758.143, 0371.237.353. Fiecare deținător va putea înscrie pentru programare un număr maxim de 3 animale (câini și/sau pisici).

Operațiile au loc în incinta clinicii DMA VETLAND, situată pe strada Barajului nr. 4. Accesul la clinică se face din strada Militari. Pentru derularea campaniei, Primăria municipiului Tulcea a alocat suma de 50.000 lei, care va permite efectuarea unui număr de 210 sterilizări.

Sterilizarea este cea mai eficientă măsură pentru reducerea numarului de animale de companie abandonate pe străzile orașului!

În cadrul Sesiunii de Bugetare Participativă 2022, proiectul ,,Sterilizare 240 câini și pisici” a fost desemnat câștigător, fiind bugetat cu 50.000 lei și implementat în anul 2023. Succesul inițiativei și necesitatea reducerii numărului de animale de companie abandonate au determinat organizarea acestei noi campanii, adresate locuitorilor de la case, gospodăriile fiind principala sursă de abandon.

 

+ There are no comments

Add yours