Încă o finanțare nerambursabilă, de această dată pentru un proiect de extindere a rețelei de gaze naturale, întru satisfacerea cererilor multor tulceni care nu beneficiază, încă, de această facilitate. Astăzi, cererea de finanțare înaintată de Primăria municipiului Tulcea, în valoare de 36,131,899.95 Lei (7.226.000 Euro), depusă în data de 11.04.2022, a fost aprobată, conform Ordinului Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației nr.2176 și al Ordinului Ministerului Energiei nr.1326.
Finanțarea este nerambursabilă și va permite primăriei să extindă rețeaua de distribuție a gazelor naturale în municipiu.
Ștefan Ilie, primar: “Cel mai important pas a fost realizat – există finanțarea necesară. În perioada imediat următoare se va trece la următoarele etape: aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor de către Consiliul Local, apoi vom începe procedura licitației pentru proiectare și execuție”- declară primarul municipiului.
Se va construi un sistem inteligent de distribuție gaze naturale pe o lungime de rețea de 31.725 metri, care va conecta un număr de 5158 imobile, din care 318 agenți economici.
Primăria Tulcea

+ There are no comments

Add yours