Promisiunea din „Chiparosului” se va realiza. Cu întârziere dar se va realiza

Cum se știe, locurile de joacă pentru copii, de sport și de agrement din municipiu sunt dintre cele mai fierbinți subiecte atunci când edilii fac teren. Andaluzia Luca, unul dintre viceprimarii Tulcei chiar face teren. Mult teren. Practic ,sub genericul #Pulsul cetății, doamna vice și consilierii locali au luat cartierele la rând, ascultând oamenii și problemele lor. De la una din astfel de întâlniri, la propunerea mai multor părinți din cartierul E3, s-a născut ideea reamenajării unui loc de joacă pentru copii dar și pentru sport, un loc identificat pe Aleea Chiparosului. După calculele doamnei vice, cu oareșce bătaie la termenele de procedură, la începutul lunii octombrie a.c. pe Chiparosului ar fi trebuit ca locul de joacă și de sport , nou și modern, să fie redat copiilor și tinerilor. Așa a promis.  Dar nu s-a putut și nu din cauza ei. Din cauza birocrației, proiectantul a fost greu,greu, de găsit.

„Cu SF-ul aprobat, scoatem la licitație execuția. Cel mult 2 luni este termenul de realizare”

Andaluzia Luca, viceprimar municipiu: “În ședința de Consiliu local din această săptămână se votează Studiul de fezabilitate,urmând ca apoi să scoatem la licitație execuția. Am promis că în octombrie locul de joacă din E3 se va finaliza însă, din păcate, am reluat de două ori procedura pentru că nu s-au prezentat proiectanții. După votul de joi (25 octombrie-n.red.) se demarează procedura de atribuire a execuției și, conform SF-ului, termenul de realizare este de maximum 2 luni. Îmi asum faptul că nu am reușit să realizez în termenul promis cetățenilor, dar lucrurile sunt pe linie dreaptă”- declară viceprimărița despre locul de joacă și de sport  din E3.

În Consiliul local intră ca proiect de hotărâre “Amenajare teren sport Aleea Chiparosului”, cu terenuri de baschet și minifotbal. Valoarea investiției de la bugetul local se ridică la 696.836 de lei.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here