#Pulsulcetății în C5, în mijlocul cetățenilor „mai nervoși”decât în alte cartiere

Consilierii municipali ai PSD au continuat, marți după-amiază, periplul prin cartierele orașului. După E3, a venit rândul lui C5. Esența acțiunii o rezumă Andaluzia Luca, liderul grupului de consilieri PSD și viceprimar al municipiului:
„Vom încerca, punctual, să trezim Executivul”
„Aseară am fost în C5. La prima vedere, cei care ne așteptau acolo, păreau mai nervoși decât cei din alte cartiere. Aveam să aflăm și de ce. 5 martie 2015. Exasperați de peste 25 de ani de înotat în noroaie, locatarii din blocul B6 s-au organizat, au strâns semnături și au depus la Primărie o solicitare. Ce își doreau? Alee de acces și un minim de parcare amenajată. Sau, cum spuneau chiar ei, „considerăm că este uman să fim tratați ca toți cetățenii orașului Tulcea”. Din păcate, așa au și fost tratați. Așa cum tratează Primăria Tulcea toți cetățenii. Răspuns au primit înainte de finalul lunii: „… vom analiza solicitarea locatarilor ,iar în funcție de posibilitățile tehnice de execuție, vom soluționa cele solicitate.”
Au trecut niște ani de atunci. Credeți că s-a întâmplat ceva? Nu! Nu s-a rezolvat cu aleea. Nici cu parcarea. Au mai trecut prin zonă mai multe rânduri de furnizori de utilități răscolind pământul. Aleea paralelă cu strada Babadag arată la fel. Accesul la scara A este pe o zonă de pietriș ce se amestecă cu noroi la fiecare ploaie. Pe spațiul oarecum verde nu crește iarba. Pământul este galben, nu negru. Panta este inversă, toată apa de pe alee ducându-se în subsol. Mai multe pachete de trepte, atât spre str. Babadag, cât și spre str. Comerțului sunt impracticabile, rupte și oarecum reconstituite prost din bucăți. Bonus, trotuar pe strada Babadag de la Finanțe până la Lidl… există doar pe vis-à-vis și nici acolo peste tot.
Da! Le-am înțeles supărarea. Vom încerca, punctual, să trezim Executivul”- declara Andaluzia Luca, la finalul vizitei în C5.
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here