Școala 10. Reciclare și-n vacanța mare, cu viceprimărița municipiului

Un proiect derulat de  SC Servicii Publice și Asociația Euro Tulcea, condusă de profesoara Claudia Iosifescu. Zilele trecute, la Școala „Alexandru Ciucurencu” din municipiu s-a marcat sfârșitul școlii de vară din cadrul proiectului „Elevii tulceni colectează selectiv și valorifică creativ la școală și acasă”.Scopul proiectului este acela de a implica părinții, colegii și prietenii în programul de colectare și depozitare selectivă a deșeurilor generate în gospodăria propie.

 Sunt impresionată de câte soluții au acești copii 

Andaluzia Luca, viceprimar municipiu: „Într-o zi extrem de călduroasă, am avut privilegiul de a participa alături de niște copii frumoși și deștepți la școala de vară cu tema ” Facem reciclare și-n vacanța mare” organizată cu pricepere de SC Servicii Publice SA, eveniment care a avut ca scop atât familiarizarea copiilor cu noțiuni de protecție a mediului cât și a părinților. Am rămas impresionată de câte soluții au putut găsi acești copii la problemele de mediu cu care ne confruntăm. Țin să le mai mulțumesc încă odată pentru coșul de flori făcut de către acești copii minunați, din Pet-uri. Pentru mine a fost o zi minunată și le mulțumesc mult!”- declară încântată viceprimărița.

P.S. Miercuri seara, după deschiderea festivalului Peștișorul de Aur, primarul Constantin Hogea, cu soția, făceau o baie de mulțime prin Piața Civică, de altfel, nimic neobișnuit. Unul dintre viceprimari, o femeie, la acea oră umbla prin cartierul Mesteceni al orașului și asculta nevoile oamenilor.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here