Se mișcă ceva și la Isaccea: Eficiență energetică pentru Sala de sport și bibliotecă

Vineri, 23 august, la Primăria Isaccea a avut loc o conferință de presă pentru implementarea proiectului privind Creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice: Sala de sport „Progresul” şi Biblioteca Orăşenească „Elena Lelia Avrigeanu”. La eveniment au participat vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Badea, primarul orașului Isaccea, Moraru Anastase, Elena Fidatov – Moruzov, din partea Direcției Județene pentru Tineret și Sport, reprezentanți ai constructorului și ai comunității din Isaccea.

Proiectul, finanțat prin Programul de Cooperare Elvețiano-Român, din Fondul pentru acțiuni în domeniul managementului energiei durabile, vizând reducerea disparităților economice în cadrul Uniunii Europene extinse, beneficiază de o valoare eligibilă totală de 3.427.396 lei. 
„Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice reprezintă un deziderat ambițios, conceptul fiind promovat la nivelul întregii Uniuni Europene și susținut financiar, iată, și prin Programul de Cooperare Elvețiano-Român. Sperăm ca, în cel mai scurt timp posibil, datorită lucrărilor efectuate, Sala de Sport „Progresul” din Isaccea și Biblioteca Orășenească „Elena Lelia Avrigeanu” să fie reabilitate termic iar consumul energetic pentru încălzirea lor să scadă semnificativ”- spunea vicele Petre Badea la conferința conferința de presă.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here