Viceprimarul Andaluzia Luca a găsit niște soluții la așa-zisa „criză Energoterm”

                               Andaluzia Luca, pe pagina de facebook
Pentru a veni in sprijinul cetățenilor, pe bună dreptate nemulțumiți pentru situația creată, am căutat resurse financiare pentru majorarea subvenției, astfel încât gradul de suportabilitate al populației să fie adaptat la veniturile fiecăruia.
La întâlnirea premergătoare ședinței extraordinare de mâine,20 ianuarie, m-am întâlnit cu grupul consilierilor PSD in cursul zilei de astăzi si vom propune spre aprobare întregului Consiliu Local revenirea la subvenția aferentă anului 2019, la energie termică.
Sursele necesare majorării le vom propune de la următoarele capitole:
1. Este cunoscut faptul că m-am opus întotdeauna acordării sporului de 15% privind “condițiile grele “ acordat angajaților Primăriei Municipiului Tulcea, aici incluzând și Poliția Locală. Fac precizarea că acest spor a fost acordat prin dispoziția primarului, deși prin actele normative în vigoare, aceasta ar fi ultima măsură pe care ar trebui să se adopte, după ce, în prealabil, s-ar fi parcurs toate etapele pentru îmbunătățirea așa ziselor condiții grele de muncă. Mai mult, acest spor poate fi acordat doar în situația în care există resurse financiare disponibile. Urmare acestui lucru propunem suma aferentă acordării acestui spor să se regăsească în subvenție.

2. Din investiții:
Să nu se înțeleagă că prin aceasta măsură grupul consilierilor PSD renunță la investiții, ci pune în vedere executivului existența altor modalități de finanțare ale acestora, parteneriate publice private, fonduri europene,credite. Īn susținerea afirmației, reamintesc opiniei publice că toate inițiativele mele privind reabilitarea străzilor, amenajarea locurilor de joacă și a terenurilor de sport, precum și alte investiții privind îmbunătățirea condițiilor de trai ale cetățenilor municipiului Tulcea au fost obstrucționate de către cel ce deține funcția de primar de 16 ani. Mai mult, reamintesc cetățenilor că primarul în mod voit mi-a interzis orice comunicare cu angajații Serviciului de Gospodărie Municipală, ca urmare a faptului că m-am opus aprobării unor recepții de lucrări cu deficiențe.

Asumându-mi funcția publică de viceprimar, am capacitatea și decența să-mi asum și potențialele greșeli, să caut remedieri sau soluții pentru îndreptarea acestora, fără să caut țapi ispășitor pentru a rămâne fără pată cum văd că procedează Dl. Dr. Ing. Hogea.

Andaluzia Luca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here