Comedia “Şase lecţii de dans în şase săptămâni” a Teatrului de Artă București, vine la Tulcea!

Miercuri, 29 ianuarie, orele 19.00, publicul tulcean este așteptat la spectacolul „Șase lecții de dans în șase săptămâni” de Richard Alfieri, la Centrul Cultural Jean Bart. Montarea, o producție a Teatrului de Artă București, este o comedie cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans. În toamna anului 2019, spectacolul a ridicat în aplauze publicul de la Teatrul Molière din Bruxelles, în cadrul Maratonului Românesc de Comedie organizat de Teatrul de Artă București.

Din distribuție fac parte actorii Victoria Cociaș, binecunoscută publicului iubitor de teatru și film și George Constantinescu, fondatorul Teatrului de Artă București. Traducerea, regia și costumele îi aparțin Laviniei Jemna Oltenau, scenografia este semnată de Romulus Boicu, coregrafia este semnată de Mihai Petre. Spectacolul este realizat cu sprijinul Academiei de Dans Mihai Petre.

Pe scurt. Lily Harrison, văduva unui preot baptist, îşi angajează un profesor de dans, la domiciliu, pe Michael Minetti. Între Lily şi Michael sar scântei de la prima întâlnire. Se mint, se agresează şi se ironizeză reciproc, dar de-a lungul celor şase săptămâni, în timpul lecțiilor de dans, Lily şi Michael – amândoi, cu mult umor, temperament şi sensibilitate – ajung să se cunoască, să se respecte şi să-şi îmbogăţească viaţa cu o mare şi frumoasă prietenie.

Premiera absolută a piesei „Six Dance Lessons in Six Weeks” a avut loc la Geffen Playhouse, în Los Angeles, apoi spectacolul s-a mutat pe Broadway. Între timp, s-a jucat cu succes în peste 24 de ţări.

BILETE la spectacolul „Șase lecții de dans în șase săptămâni”, din 29 ianuarie, sunt disponibile pe www.eventbook.ro și la Casa de bilete a Centrului Cultural Jean Bart (Str. Progresului, Nr. 34) tel: 0740233226.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here