În contextul marcării Zilei Internaționale împotriva Traficului și Consumului Ilicit de Droguri, luni, 26 iunie a.c., la Casa-muzeu Avramide din municipiul Tulcea, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea au organizat festivitatea de premiere a elevilor desemnați câștigători la faza județeană a Proiectului național Mesajul meu antidrog– ediţia a XX-a.

În cadrul evenimentului ce a reunit elevi, cadre didactice din unitățile de învățământ aplicante ale proiectului, dar și părinți, au fost acordate 29 de premii și diplome elevilor ocupanți ai locurilor I, II și III la cele 2 secțiuni de creație ale concursului (Spot video, Arte vizuale). Au fost, astfel, oferite 4 premii I, 8 premii II și 17 premii III, constând în gadgeturi de actualitate (ceasuri inteligente, căști bluetooth, boxe smart, rucsacuri smart etc), asigurate de Consiliul Județean Tulcea în calitate de finanțator.

Felicitări tuturor celor 354 de elevi participanți la secțiunile de creație ale concursului, elevilor câștigători și cadrelor didactice care i-au coordonat!

Transmitem mulțumiri reprezentanților instituțiilor partenere tradiționali în implementarea proiectului: Palatul Copiilor Tulcea și Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, pentru participarea la eveniment dar și pentru implicarea și sprijinul oferite pe tot parcursul derulării proiectului!

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea

 

+ There are no comments

Add yours