Ia să vedem copiii dansatori- minune care fac furori la concursuri în țară și în străinătate

Trupele de dans pentru copii de la „Let s Go Dance” sunt în creștere de la un concurs la altul, iar prin rezultatele foarte bune pe care le-au obținut până în prezent, ne reprezintă cu cinste orașul peste tot unde se duc. Dovadă că sunt în creștere, Locul I la Festivalul Internațional de Dans „Black Sea Dance Star”, de la Constanța (cu Let s Go și Let s Go Junior), duminică, 23 iunie, sau Locurile II și III la Festivalul de Dans „INSTINCT” de la Palatul Național al Copiilor, cu toate cele trei trupe (Let s Go, Black&White și Let s Go Junior) la începutul lunii iunie.

Sfârșitul lunii iunie a venit cu rezultate foarte bune pentru trupele  Clubului Let’s Go Dance la Festivalul Internaţional de Dans „Temple of Cybele” de la Varna, Bulgaria.
Cu echipe de dans din Rusia, Bulgaria și  România, cu 300 de participanți, cu 40 de echipe diferite prin categoria de dans. Trupele clubului tulcean „Let’s Go Dance”, conduse de  profesoarele Lidia si Alexandra Băluță au evoluat excelent, obținând următoarele rezultate:
– Let’s Go a participat la categoria URBAN DANCE și a obținut locul 1, din 10 echipe;
– Black & White a participat la categoria OPEN DANCE  și a obținut locul 4, din 10 echipe;
– Let’s Go Junior a participat la Open Dance Junior și a obținut locul 4, din 10 echipe.
Și toate astea într-un timp scurt de la înființare; cu majoritatea copiilor, în cele trei trupe, de la Școala gimnazială „Alexandru Ciucurencu”, din municipiu.
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here