Noul prefect de Tulcea este Benu Cătălina Diana. Prefect de-o zi!

Cea de-a II-a ediție a Concursului interșcolar de eseuri „Prefect pentru o zi”, organizat de Instituția Prefectului – Județul Tulcea în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean și-a desemnat marți, 26 noiembrie, câștigătorii. Festivitatea de premiere a fost deschisă de o masă rotundă interactivă, cadru în care elevii  și profesorii implicați în proiectul educațional au purtat un dialog deschis cu prefectul județului, Lucian Furdui. Dialogul s-a concentrat pe tematica abordată în eseurile intrate în competiția care a desemnat laureații concursului „Prefect pentru o zi”.
După analiza fiecărui eseu din cele opt înscrise în concurs, juriul a decis:

                                Prefect, subprefect și… alții

PREMIUL I și titlul de onorific de prefect elevei BENU Cătălina Diana de la
Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornățeanu” Tulcea, profesor îndrumător Sciotnic Marcel.
PREMIUL al II-lea și titlul de onorific de subprefect elevei BÂLEA Paraschiva Ioana de la Liceul Teoretic „Constantin Brătescu” Isaccea, profesor îndrumător BABUȘCĂ Tatiana.
PREMIUL al III-lea elevului IONIȚĂ VICTOR de la Liceul Tehnologic „Simion Leonescu” Luncavița, profesor îndrumător ANGHELACHE Cristi-Daniel.

Mențiune: Ghețău Carmen – Mariana de la Colegiul Economic „Delta Dunării” Tulcea, profesor îndrumător LUNGU Mihaela.
Diplome de participare:  SUVEICĂ IONUȚ – CRISTIAN de la Colegiul Economic „Delta Dunării” Tulcea, profesor îndrumător LUNGU Mihaela, ILIEȘ Octavian de la Liceul Tehnologic „Brad Segal” Tulcea, profesor îndrumător CIOCAN Simona, GHERGHIȘAN Iulia Gianina de la Colegiul Economic „Delta Dunării” Tulcea, profesor îndrumător LUNGU Mihaela si  TIMOFEI Leontin Adrian de la Colegiul Economic „Delta Dunării” Tulcea, profesor îndrumător LUNGU Mihaela.
Din comisia de evaluare a eseurilor a făcut parte anul acesta și Teodora Lovin, elevă a Colegiului Dobrogean „Spiru Haret” din Tulcea. Teodora Lovin este deținătoarea titlului onorific de prefect în 2018.

Felicitări tuturor elevilor și profesorilor implicaţi în acest proiect!
Evenimentul este înscris în Calendarul Activităţilor Educative Judeţene 2019!

Prefectura Tulcea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here