“Școala Altfel” la Jandarmerie

Astăzi,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost vizitați de elevii de la Școala Gimnazială Nr.12 și Liceul Tehnologic Anghel Saligny din municipiul Tulcea. Jandarmii s-au bucurat de prezenţa copiilor în cadrul programului  ,,Școala Altfel” și au răspuns la toate întrebările acestora, reușind astfel să le ofere  posibilitatea de a afla cât mai multe despre misiunile și specificul meseriei de jandarm.

Pe parcursul vizitei, copiii au aflat mai multe despre dotarea specifică a jandarmilor folosită în domeniul ordinii publice și au făcut cunoștință cu câinii de serviciu, care și-au demonstrat abilitățile, dar și rolul important pe care camarazii necuvântători îl au în misiunile executate.

De asemenea, copiii au avut oportunitatea de a afla cât mai multe informații legate de personalitatea și activitatea pe care o desfășoară fiecare câine de serviciu.

Recompensa necuvântătorilor noștri fideli a venit din partea copiilor care și-au exprimat dorința de a face poze cu ei la finalul activităților și de a-i revedea și cu alte ocazii.

Dragi copii, vă mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm!

Comunicat IJJ

 

 

+ There are no comments

Add yours