Școala Niculițel, abonată la câștigarea concursului „Educație rutieră-educație pentru viață”

          Elevii vor merge la faza națională la Sfântu Gheorghe-Covasna

 Marți 5 iunie, s-a desfășurat la Colegiul Agricol Nicolae Cornățeanu din municipiu, faza județeană a concursului “Educație rutieră – educație pentru viață”, organizată de Inspectoratul de Poliție Județean împreună cu Inspectoratul Școlar Județean și cu sprijinul Palatului Copiilor  din Tulcea. La această fază au participat 4 echipaje ale unor unități de învățământ din județ. Probele concursului au constat în proba teoretică (teste de verificare a cunoașterii regulilor de circulație), poligon (verificarea abilităților de conducere pentru conducătorii de biciclete) și parc școală (verificarea respectării regulilor de circulație și a indicatoarelor de către conducătorii de biciclete).

Locul I a fost ocupat de echipajul format din  elevii Școlii “Nichifor Ludovig” din Niculițel (coordonat de doamna Topolianu Dumitra). Această echipă a reprezentat județul Tulcea și anii trecuți la faza națională  a concursului Educație rutieră – educație pentru viață, unde s-a clasat pe locuri fruntașe.

Succes echipei câștigătoare la etapa națională a concursului ce se va desfășura în perioada următoare la Sfântu Gheorghe, județul Covasna.

Comunicat IPJ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here