„SOUNDRISE FESTIVAL 2020- Sulina se mută în online, de la prima ediție

Prima sesiune live a Soundrise Festival 2020 are loc sâmbătă, 2 mai, începând cu ora 19.00. Transmisiunea poate fi urmărită live pe https://www.facebook.com/soundrisefestivalsulina  și pe https://www.facebook.com/Asocia%C8%9Bia-Delta-Dun%C4%83rii-132709560841325/, cu Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, SPAM și Folk Frate la prima sesiune live.

Prima ediția a Soundrise Festival ar fi trebuit să se desfășoare la Sulina, în perioada 30 iulie – 2 august 2020. Din cauza restricțiilor impuse de lupta cu pandemia de SARS-COV-2, este foarte puțin probabil ca anul acesta să se mai poată avea loc evenimente publice de amploare, cu spectatori numeroși. Acest lucru nu înseamnă că Delta Dunării nu va putea fi vizitată de turiști și că operatorii din domeniu nu-și vor relua activitatea, respectând toate măsurile de siguranță impuse. De aceea, Soundrise Festival se mută în online, pentru o perioadă de timp încă nedefinită.

Cătălin Țibuleac, președintele AMDTDD a declarat: „Trebuie să continuăm să demonstrăm supremația bucuriei. În contextul sumbru al epidemiei, ne dorim să transmitem o rază de speranță și de încântare, precum și faptul că Delta Dunării este pregătită să primească turiști, în siguranță. Adaptându-ne vremurilor, am creionat un festival de muzică, cu multiple valențe, cu scopul de a menține vie în atenție Delta Dunării și județul Tulcea, ca o destinație turistică emblematică a României și de a aduce contribuții culturale, de solidaritate și de optimism. Ne dorim să reprezinte un simbol al renașterii, care să continue să transmită mesajul că există Delta Dunării și după Covid-19“.

Sesiunile Soundrise Festival 2020 vor avea loc bilunar, în week-end-uri, pe întreaga perioadă a restricțiilor. SOUNDRISE FESTIVAL este un eveniment organizat de către AMDTDD și PAH, cu sprijinul tehnic al PLAY UP.

Echipa de comunicare AMDTDD

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here