Trupele de dans „Let s Go” și „Black and White” vor arăta ce pot în Bulgaria, la Ruse

Trupele Let’s Go si Black and White de la Clubul de dans  ,,Let’s Go Dance’’, din Tulcea, conduse de Lidia si Alexandra Băluță, cu un efectiv de 26 dansatori(13 dansatori la trupa Let’s Go si 13 dansatori la trupa Black and White),vor participa sâmbătă, 9 martie,la Concursul Internațional de dans Movmnt International Dance Competition din orasul Ruse- Bulgaria, la categoria Dans Modern.La acest concurs au posibilitatea de a câștiga premii speciale ce constau în vouchere pentru alte concursuri internationale si premii in bani. Majoritatea dansatorilor sunt de la Scoala Gimnazială ,,Alexandru Ciucurencu’’ , acolo unde doamna Băluță Lidia este titulară.

Ambele trupe se pregatesc intens ,  la clubul ,,Let’s Go Dance’’, club ce se defineste prin rafinamentul, modernitatea si amploarea stilului de dans  modern. Anul trecut, pe 9 decembrie,aceste trupe au participat la Concursul International de dans Black Sea Dance Star din Constanta.Acolo, trupa Let’s Go a câstigat locul I si un premiu special,un voucher de participare la concursul din Ruse-Bulgaria,Black and White a ocupat locul II, iar cei mai mici dansatori, Let’s Go Junior,locul II.

Concursul Movmnt International Dance Competition din Ruse-Bulgaria este o nouă provocare pentru ei, iar ei doresc să arate că se poate si că pot ajunge cât mai sus. Să le urăm succes!

Nicolae Pănuță

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here