Viceprimărița municipiului a deschis anul școlar la „Henri Coandă” și „Anghel Saligni”. Și nu a venit cu mâna goală

A început un nou an școlar, cu câteva zile mai devreme față de anul trecut, însă emoțiile, și ale copiilor, și ale dascălilor, au fost aceleași. La municipiu, viceprimărița Andaluzia Luca a avut plăcerea și onoarea, în același timp, de a participa la festivitățile de deschidere a noului an școlar la două unități școlare de prestigiu, liceele „Henri Coandă” și „Anghel Saligni”. Și nu a venit cu mâna goală, doar ca să țină un discurs. A adus și ghiozdane pe care le-a oferit cu drag celor mai mici dintre școlari.
„Oamenii nu știu ce armă este educația, ce putere are ea!”
Andaluzia Luca, viceprimar municipiu: „Dincolo de acest moment cu emoții așteptat, revederea cu profesorii și colegii, in spatele ușilor și ferestrelor va așteaptă o adevărată aventură, aceea de a descoperi comori . Și când veti descoperi toate tainele, veți înțelege și veți ști  ce armă este educatia, ce putere are ea.Eu am inteles că singurele lucruri pe care un om le poate lua cu el , oriunde s-ar duce, sunt educatia si cultura. Vă invit și pe voi dragi copii să vă bucurați din plin de acești ani și să vă formați fiecare comoara voastră!”- spunea viceprimărița, în cuvântul său, cu ocazia deschiderii noului an școlar.
22 de elevi din clasa zero au beneficiat de un ghiozdan  pregătit pentru primele litere si cifre. Organizatia femeilor social- democrate din Tulcea , parlamentarele Furtună Mirela si Radu Anisoara, consilierele locale si  membre din organizatiile teritoriale sunt, din nou, alături de cei mici. În al treilea an consecutiv, peste 65 de ghiozdane  au poposit in bratele celor mici,atât din municipiul Tulcea ,dar si din localitatea Somova.
N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here