Ziua Internațională a Dansului #încasă

Încă din 1982, ziua de 29 aprilie a fost instituită drept ZIUA INTERNAŢIONALĂ A DANSULUI,  la inițiativa Consiliului Internațional al Dansului, organizație din cadrul UNESCO. Ziua Internațională a Dansului încurajează promovarea dansului dincolo de bariere etnice, politice sau culturale, pentru a-i reuni pe toţi iubitorii acestei arte şi pentru a-i da locul cuvenit în toate sistemele de educaţie. Numit muzica mişcării, poezia piciorului sau limbaj al sufletului, dansul înseamnă plăcere, putere şi artă.

 De Ziua Internațională a Dansului  vom aducem în casele dumneavoastă prin intermediul rețelelor de socializare o amintire de neuitat și de care cu siguranță le este dor tuturor iubitorilor de dans și anume momentul artistic pregătit în 2019 pentru această zi minunată. Moment artistic care va putea fi urmărit pe pagina de socializare a Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei”.

„Chiar dacă arta culturală se numără printre ariile afectate de Pandemie, iubitorii de joc știu că dansul este al viitorului și atât voința, cât și energia s-au dovedit de multe ori mai puternice decât problemele care se regăsesc în viețile noastre și în cotidian, această poezie, DANSUL, ne va conduce spre mult așteptata întâlnire de după Pandemie.Tot ce vă pot transmite în aceste momente dificile sunt următoarele cuvinte : DANSEAZĂ DIN INIMĂ ȘI IUBEȘTE CE FACI ”- spune maestrul coregraf, Ștefan Coman, managerul Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei”.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here