În această seară, În jurul orei 20:30, pompierii au fost anunțați despre faptul că în zona intersecției DN22 cu DN 22A, în apropiere de Cataloi, s-a produs un accident rutier în urma căruia au fost implicate trei victime, toate încarcerate. La fața locului au fost dislocate două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere și șapte subofițeri. Aceștia au constatat că în accident a fost implicat un autoturism, iar două victime din acesta s-au autoevacuat, fiind preluate de un echipaj medical SAJ, sosit la fața locului. Salvatorii au extras victima încarcerată pe bancheta din spate a autoturismului în timpul operativ și a fost predată echipei medicale a Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea pentru acordarea primului ajutor.

Toate cele trei victime, bărbați, au fost transportate la o unitate spitalicească pentru îngrijiri și tratament de specialitate.

Comunicat ISU

Update. Conform IPJ accidentul a fost produs de un tânăr de 19 ani care a pierdut controlul mașinii și a intrat cu viteză într-un indicator de pe marginea drumului. Mașina a fost distrusă în proporție de 90%. Tânărul nu a fost găsit băut, poseda permis de conducere corespunzător, inițial a fost internat la Spitalul județean Tulcea iar ulterior a fost transportat la un spital din Constanța.

+ There are no comments

Add yours