Sâmbătă, 9 martie 2024, s-a ținut adunarea generală de analiză a activității și alegeri la Asociația Județeană de Fotbal. O dată la 4 ani, moment de întors fotbalul județean pe toate părțile și, mai ales, ce-i de făcut și cu cine pentru următorii 4 ani. Au onorat cu prezența la evenimentul sportivilor Gabriel Bodescu- secretar general al FRF și Octavian Goga- vicepreședinte, Horia Teodorescu- președintele Consiliului Județean, Petre Marinescu- legendă a fotbalului tulcean, Dragoș Simion- viceprimar municipiu și 25 de reprezentanți ai cluburilor de fotbal afiliate.

Problemele fotbalului tulcean, dar lucrul cel mai important, anume ce trebuie de făcut pentru atragerea tinerilor pe terenul de fotbal, creșterea calității fotbalului și reprezentarea județului în eșaloanele superioare au fost abordate, responsabil, de oamenii de fotbal prezenți.

Cum era de așteptat, fostul fotbalist la FC Delta, Petre Badea, a obținut, cu unanimitatea voturilor celor prezenți, al patrulea mandat, consecutiv, de președinte la Asociația Județeană de Fotbal Tulcea. For județean fotbalistic unde a confirmat în precedentele mandate și unde îl așteaptă obiective generoase pe care și le-a propus. Printre acestea: fotbal în cât mai multe școli, cluburi profesioniste, cât mai multe echipe de fotbal-fete, competiții de fotbal în sală, organizare de cursuri antrenori UEFA C, cursuri de arbitri, fotbal la sate printr-o caravană a sportului rege, cât mai multe finanțări de la Consiliul Județean pentru cluburi cu personalitate juridică, sprijinul echipelor cu echipament, mingi. Și cel mai important obiectiv, poate: o echipă reprezentativă a Tulcei!

Felicitări pentru realegere!

Succes, Petre Badea, în realizarea obiectivelor!

N.A.

+ There are no comments

Add yours