Ard 10 ha de stuf în balta Ceamurliei de Jos

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată și stuf în zona localității Ceamurlia de Jos. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 10 ha, iar o un obiectiv economic (cabană de vânători) din zonă este în pericol, pompierii depunând eforturi pentru a-l proteja.

La locul intervenției acționează 9 subofițeri cu două autospeciale. Misiunea este în dinamică.

Comunicat ISU

UPDATE. Ora 22,14. Incendiul se manifestă în continuare în zona localităților Baia și Ceamurlia de Jos, iar din cauza schimbării direcției din care bate vântul incendiul s-a propagat în zona de izlaz a comunei Ceamurlia de Jos. Forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență intervin pentru limitarea propagării flăcărilor către gospodăriile de la marginea localității. În prezent, la fața locului intervin 9 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar în zona localității Baia intervine SVSU Baia.

UPDATE. Incendiu. Intervenția de noaptea trecută s-a încheiat în jurul orei 00:00. Au ars aproximativ 50 ha de stuf și vegetație uscată și au fost protejate mai multe locuințe aflate la marginea localității Ceamurlia de Jos și obiectivul economic aflate în zona în care se manifesta incendiul. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here