Ce aberații inventează bărbații ca să-și mai bată soțiile(concubinele)

Diverse sunt misiunile jandarmilor tulceni: unii la ceremonialul militar cerut de sărbătorirea Micii Uniri, alții în patrulare pentru menținerea ordinei și liniștii publice; liniște publică pe alocuri tulburată de indivizi turmentați care caută nod în papură femeilor (soție sau concubină) și le bat, le jignesc, le amenință, le izgonesc din casă etc.

De pildă, duminică, în Ziua Micii Uniri, seara, jandarmii au fost chemați de o femeie, din municipiu, care era amenințată de un bărbat și acasă și la serviciu; o femeie de 45 de ani care- zicea ea- era amenințată cu bătaia de fostul iubit dacă cumva îndrăznește să se despartă de el. Omul, găsit imediat de jandarmi în scara blocului unde locuia femeia, a și inventat ceva pe loc: că el, de fapt, a invitat-o la o întâlnire, dar femeia l-a refuzat…

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Alta. În aceeași zi, o oră și jumătate mai târziu, tot în municipiu. O femeie în vârstă de 29 de ani a solicitat sprijinul jandarmilor, declarând că a fost agresată atât fizic cât şi verbal de către soţul ei fiind, în repetate rânduri,  izgonită din locuinţă. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a declarat că toate neînţelegerile şi conflictele cu soţia sa sunt cauzate de intenţia acesteia de a pleca, împreună cu cei doi copii (de 5, respectiv 11 ani)  în Germania, el nefiind de acord cu această decizie. Iar pe acest motiv…dă-i și dă-i…!

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

N.A.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here