Chilianul care a dat cu toporul a primit arestare

În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpatul D. D.  pentru săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală.

S-a constatat că în seara zilei 07.09.2019, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza com. Chilia Veche, inculpatul D. D.,  pe fondul unei stări conflictuale cu o persoană din aceeaşi localitate, a lovit de mai multe ori persoana vătămată cu un topor în zona picioarelor, cauzându-i multiple leziuni în zona ambelor picioare. Întrucât s-a constatat că fapta inculpatul D. D., prezintă pericol pentru ordinea publică, la data de 09.09.2019, acesta a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, instanţa dispunând faţă de acesta măsura arestului preventiv pe o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Facem  precizarea  că  măsură luată faţă de inculpat  constituie o măsură preventivă , luată conform  dispozițiilor codului de procedură penală , care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie .

PURTĂTOR  DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ

JUDECĂTORIA TULCEA                                     

PRIM- PROCUROR ,

DAN STEPANENCU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here