Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, două motoare de barcă, semnalate ca fiind bunuri căutate în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

Ieri, în zona localității Mahmudia, poliţiştii de frontieră au verificat două ambarcațiuni care aparțineau unor cetățeni români. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcațiunile erau propulsate de două motoare Yamaha, de 50, respectiv 60 de c.p. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat ca cele două motoare sunt semnalate în bazele de date ca fiind bunuri căutate pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.
Persoanele în cauză au precizat faptul că nu aveau cunoştinţă despre situaţia juridică a bunurilor şi despre faptul că sunt în atenţia autorităţilor. În cauză, au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire iar motoarele, în valoare de 27.500 lei, au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Comunicat Garda de Coastă

+ There are no comments

Add yours