Drumuri pline de șoferi băuți în weekend

În acest weekend polițiștii tulceni au desfășurat acțiuni privind combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație având consecințe grave. În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 12 infracțiuni, din care 8 pentru conducerea sub influența alcoolului, 3 pentru conducere fără permis și o infracțiune pentru refuzul recoltării de probe biologice.

Șosele pline de inconștienți

1. La data de 08 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat în vârstă de 59 de ani din Constanța, în timp ce conducea un auto pe DN22A, pe raza localității Nicolae Bălcescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta avea permisul de conducere suspendat.

2. În seara zilei de 08 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Sarchioi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Razim, din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

3. În seara zilei de 08 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Somova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Isaccei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
4. În noaptea de 08 spre 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Murighiol, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1848 din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.
5. În dimineața zilei de 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Isaccei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
6. În noaptea de 08 spre 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Covrag, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Isaccei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
7. În cursul zilei de 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Chilia Veche, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grădinarilor din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
8. În cursul zilei de 08 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat în timp ce conducea un autoturism, pe DN22A,  Cataloi, având dreptul de a conduce suspendat.
9. În seara zilei de 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jijila au identificat un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Garvăn, în timp ce conducea un autoturism pe DE87, pe raza localității Garvăn, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat efectuarea alcooltest-ului, cât și prelevarea de mostre biologice de sânge.
10. În seara zilei de 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baia au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Jurilovca, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Zorilor din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
11. În dimineața zilei de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele de mai sus polițiștii au întocmit dosare penale.

Comunicat IPJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here