Episcopia și preotul Văcăreni-ului au sărit în ajutorul victimelor. Mama și copilul, înmormântate marți. Bătrâna, miercuri

Episcopia Tulcii alături de familiile îndoliate din Văcăreni. La inițiativa P.S. Visarion, episcopul Tulcii, Permanența Consiliului Eparhial a oferit un ajutor în sumă de 5.000 lei pentru cele două familii îndoliate din comuna Văcăreni, care i-au pierdut pe cei dragi în tragicul accident de mașină ce a avut loc duminică, 11 august 2019. Și la nivel de parohie credincioșii s-au mobilizat pentru ajutorarea celor două familii aflate în încercare, oferind cele necesare pentru înmormântarea celor trei persoane.

La Văcăreni, jale mare. Marți au fost înmormântați mama și copilul. Mâine, miercuri, va fi înmormântată bătrâna, lăsată la urmă pentru a ajunge la înmormântare copiii din Italia. Preotul paroh Nicu Popa spune că „De Sfânta Maria facem un mesaj către populație, să ajutăm și noi, comunitatea, aceste două familii greu lovite de soartă. Implicăm consiliul și comitetul parohial în această acțiune pentru sprijin financiar, material, cu ce-o fi, ce s-o găsi”.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here