Femeie în divorț, mereu amenințată cu bătaia. A chemat jandarmii!

Un bărbat din municipiul Tulcea s-a ales cu un ordin de restricţie provizoriu pentru ameninţarea soţiei. Miercuri, 30 septembrie, în jurul orei 18:30, jandarmii au fost solicitaţi să se deplaseze pe strada Podgoriilor, din municipiul Tulcea, unde o femeie a sesizat faptul că soţul acesteia o ameninţă cu acte de violenţă.

Femeia a declarat că în momentul în care a ajuns acasă, soţul acesteia, cu care se află în prezent într-un proces de divorţ, pe fondul unor neînţelegeri, a ameninţat-o cu acte de violenţă, adresându-i injurii. Totodată, femeia a declarat că nu se simte în siguranţă în prezenţa soţului, care a avut şi în trecut un ordin de protecţie provizoriu, prin care se dispunea păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de soţie, copil şi domiciliu. Bărbatul a recunoscut că a avut în trecut un ordin de protecţie provizoriu dar, în acelaşi timp, a susţinut faptul că soţia sa i-a adresat injurii, având un comportament neadecvat.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de ,,Ameninţarea”, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente, prin care se dispune păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de soţie, copil şi domiciliu.

Comunicat IJJ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here