Femeie violată pe câmp, la Poșta. Violatorii au fost arestați

În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind săvârșirea de către inculpații T.F. și V.F. a infracţiunii de viol.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că în seara zile de 03.04.2024, în jurul orelor 21.30, inculpații T.F. și V.F. în timp ce se aflau cu căruța pe un drum din extravilanul satului Poșta, comuna Frecăței, au constrâns o persoană de sex feminin la întreținerea de relații sexuale iar ulterior, în pădurea din imediata apropriere, inculpații au întreținut relații sexuale  cu persoana vătămată, împotriva voinței acesteia. Întrucât faptele inculpaților prezintă pericol pentru ordinea publică, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au formulat propunere de arestare preventivă a inculpaților T.F. și V.F., propunere ce a fost însuşită de Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Tulcea iar la data de 11.04.2024 inculpaților le-au fost emise mandate de arestare  pe o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale .

Facem  precizarea  că  măsură luată faţă de inculpați  constituie o măsură preventivă , luată conform  dispozițiilor codului de procedură penală , care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie  .

 

Dan Stepanencu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea și

purtător de cuvânt 

 

 

                

+ There are no comments

Add yours