Hopaaaa! Uite potențialul succesor al lui Ștefan Ilie la Primăria Luncavița!

După anunțul de candidatură la Primăria municipiului Tulcea, Ștefan Ilie anunță potențialul succesor la treburile comunei Luncavița, în persoana Constanței Crețu, secretara primăriei.

                               Lansare comunală, de la coleg la coleg

„Așa cum știți, în acest an voi candida la primăria municipiului Tulcea. Am luat această decizie cu responsabilitate, deoarece un oraș frumos nu poate fi lăsat în paragină, iar tulcenii merită o administrație competentă, eficientă și inteligentă.

Administrația performantă de la la Luncavița nu am realizat-o singur, ci în echipă, alături de oameni foarte valoroși, care s-au implicat în permanență cu foarte mare răspundere. Fără munca lor imensă nimic bun nu s-ar fi întâmplat. Un singur om nu poate face minuni și doar „prin unire se fac fapte mari”. Lor, colegilor mei și dumneavoastră, locuitorilor comunei, vă sunt profund îndatorat și vă mulțumesc pentru întreaga susținere! Vă asigur că vă voi fi fără întrerupere aproape! Vă propun să continuăm performanțele și ritmul dezvoltării printr-un om destoinic, dedicat problemelor colectivității, membru al echipei proiectelor pentru dezvoltarea comunei.

Constanța CREȚU este secretarul care prin implicarea sa, alături de ceilalți colegi, a contribuit decisiv la obținerea tuturor finanțărilor nerambursabile pentru apă și canalizare, asfaltare, centrele de informare, culturale, sportive și medico-sociale sau pentru școală.
Constanța CREȚU este un specialist, un gospodar, un om priceput și cu foarte multe realizări, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor prin care Cărțile de Identitate se emit la Luncavița sau Centrul de Îngrijiri Bătrâni la Domiciliu fiind doar unele dintre ele. Constanța, sau Tanța, așa cum o cunoaștem, este un om respectact de oameni, are o familie frumoasă și o putere de muncă extraordinară.Constanța CREȚU are puterea de a continua proiectele și programele începute și de a da naștere altora noi, în interesul cetățenilor și pentru dezvoltarea localităților nostre, Luncavița, Rachelu și Cetățuia.

Așadar vă propun ca primar la alegerile locale din acest an pe Constanța CREȚU. Sunt ferm convins că va fi cel mai bun primar al comunei Luncavița, cu convingerea că luncăvițenii votează oameni responsabili și de succes!”

Cu deosebită stimă și recunoștință,
Ștefan ILIE,
Primarul comunei Luncavița în perioada 2004-2020.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here