Invictus Romania a premiat, în cadru festiv, participanții tulceni la Ștafeta Veteranilor

Astăzi, cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române, la Tulcea a avut loc ceremonia de oferire a diplomelor, certificatelor și medaliilor emise de Șeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel PETRESCU și Casa Regală a României – ASR Principele Radu, voluntarilor militari și civili tulceni, care au luat parte în luna octombrie, anul trecut, la cea de-a VIII-a ediție a Ștafetei Veteranilor, organizată de Echipa Invictus România. La invitația primarului Ștefan Ilie și a Jandarmeriei tulcene, coorganizatori ai evenimentului, au fost de față la sala Mihail Kogălniceanu din municipiu vicepreședintele Consiliului Județean, Mihai Huleni, subprefectul Nicolae Topoleanu, șefii structurilor militare de la nivelul județului,  șefi de structuri sportive, militari și civili premiați.

Invictus România este o cauză care sprijină luptătorii români răniți în teatrele de operații să participe la Jocurile Invictus și mobilizează an de an sute de voluntari în sprijinul respectului față de eroii și veteranii neamului, în cadrul Ștafetei Veteranilor. Evenimentul ajuns la cea de-a VII-a ediție a început pe 1 octombrie, anuș trecut, a străbătut toate județele țării și s-a terminat pe 25 octombrie, Ziua Armatei Române.

La vremea respectivă, ștafeta Invictus a fost adusă adusă la Tulcea de reprezentanți ai Batalioanelor 300 Infanterie Mecanizată ,,Sf. Andrei” și 284 Tancuri ,,Cuza Vodă” din Galați și a fost predată unor alergători și cicliști tulceni din diverse domenii de activitate: Poliția de Frontieră, Jandarmerie, D.J.T.S., Poliție Locală, D.A.P.S., membri ai echipei de ultramaraton ,,Spartanii”. Aceștia au purtat ștafeta, mai departe, către Babadag.

                              Au primit diplome, certificate și medalii

  • Ștefan Ilie- primarul municipiului
  • Colonel Ion Bordei- comandantul IJJ
  • Plt. Anca ȘERBAN – Inspectoratul de Jandarmi Județean,
  • Plt. Adj. Șef Sorin ANDRICI – Inspectoratul de Jandarmi Județean
  • Cpt. Lucian IVANOV – Inspectoratul de Jandarmi Județean
  • Plt. Adj. Florin GROSU – Inspectoratul de Jandarmi Județean
  • Agent Șef Principal Paul ROTARU – Inspectoratul de Poliție Județean
  • Agent Șef Ion BORISOV – Garda de Coastă – Poliția de Frontieră
  • Cap. Marian SIMION – U.M. 02080 Tulcea

 

Primarul și șeful jandarmilor s-au premiat/felicitat reciproc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here