Jandarmul Sorin Andrici a înotat 24 de ore, peste 42 km, în sprijinul micuțului Adrian

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, a înotat 24 de ore, parcurgând peste 42 km, pentru a-i face cel mai de preț cadou micuțului Adrian, în vârstă de 10 ani. În data de 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, el și-a depășit limitele și a înotat timp de 24 de ore la Bazinul Didactic de Înot din municipiul Tulcea pentru a strânge fondurile necesare băiețelului care suferă de Sindromul Angelman și epilepsie, acesta urmând să fie operat în Turcia. Timp de trei luni, jandarmul s-a antrenat pentru acest ,,maraton de înot”, așa cum îi place lui să spună, iar eforturile au fost astăzi răsplătite. Acum este mulțumit sufletește că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a aduce o speranță în familia lui Adrian.

Plutonierul adjutant șef Andrici Sorin nu este la prima acțiune de acest gen, el reușind în urmă cu 2 ani să înoate în 12 ore, peste 22.000 de metri, în sprijinul colegului său, care de asemenea, a avut nevoie de sprijin material pentru un tratament medical, astfel că și de această dată, nu a putut sta deoparte și a acceptat o nouă provocare, pentru o cauză nobilă.

Sorin Andrici este cel care, de-a lungul timpului, a susţinut diverse cauze umanitare, fiind solidar cu persoanele care, la un moment dat în viaţă, au avut nevoie de sprijin pentru a merge mai departe.

Micuțul Adrian-Mihai Eni, în vârstă de 10 ani, are nevoie de ajutorul nostru! Are dreptul la o viață normală iar asta stă în puterea noastră! Dacă doriți să susțineți efortul colegului nostru, puteți dona și în perioada următoare pentru Adrian, folosind contul tatălui său:

Titular: IONUT ENI
IBAN: RO17RZBR0000060016515113
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift banca: RZBRROBU

Comunicat IJJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here