Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea și-a mărit echipa cu o nouă colegă care își va desfășura activitatea pe postul de comandant de pluton al Detașamentului 2 Jandarmi Tulcea. Proaspăt absolventă a Academiei de Poliție A.I.Cuza, tânăra ofițer este originară din județul Botoșani și a pășit pragul unității noastre plină de emoție  și entuziasm, alăturându-se colectivului jandarmilor tulceni.

Are 24 de ani, este perseverentă,  cu o atitudine pozitivă iar ceea ce a determinat-o să urmeze o carieră militară a fost dorința de a lucra într-un domeniu în care devotamentul, disciplina, pasiunea și activitățile dinamice se împletesc.

Îi urăm bun venit în echipa noastră, o asigurăm de tot suportul nostru și îi dorim succes în îndeplinirea misiunilor încredințate!

                                 Avansări în grad la termen 

15 subofițeri și 1 maistru militar din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, care au împlinit stagiul minim în grad sau îl vor împlini până la sfârșitul anului, au fost înaintați în gradul următor.

Astăzi, în cadrul unei ședințe festive, jandarmii avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

Pentru orice militar, avansarea în gradul următor reprezintă un semn de apreciere a efortului depus și a devotamentului față de arma din care face parte.

Le urăm colegilor care au fost avansați astăzi, mult succes în activitate!

Comunicat IJJ

 

 

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Instapress

    Felicitari celor 15 subofiteri si maistru militar avansati in grad la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Tulcea! Aceasta realizare este mai mult decat meritorie si poate servi drept exemplu tuturor militarelor si militarilor care se implica si depun eforturi pentru a-si indeplini cu onoare misiunile. Laudam aprecierea Inspectoratului de Jandarmi pentru devotamentul si profesionalismul militarilor lor si le dorim tuturor celor avansati succes in cariera lor militara!

+ Leave a Comment