Principalii candidați la Primăria municipiului și Consiliul Județean au votat: unii pentru continuare, alții pentru schimbare

Unul dintre cei doi băbăeni va fi președinte de Consiliu Județean

La Babadag, candidatul la președinția Consiliului Județean, Horia Teodorescu, a fost însoțit la secția de votare de senatorul PSD Eugen Teodorovici. Horia Teodorescu a stat la rând și a votat în jurul orei 10,00 la Secția 56 de la Școala Gimnazială 56 (cartier Veterani).La ieșirea din secție, Horia Teodorescu a declarat scurt: „Am votat pentru continuarea proiectelor începute, pentru binele cetățenilor județului Tulcea”.

Tot la Babadag, dar la altă secție a votat și George Șișcu, și el candidat la președinția Consiliului Județean. Declarația lui, la ieșire: „Am votat alături de familie și colegii liberali din Babadag, plin de speranță pentru viitorul județului Tulcea. Avem nevoie de o administrație nouă, competentă, dedicată investițiilor și bunăstării fiecărui locuitor. Am votat pentru ca toți tulcenii să aibă șansa de a se bucura de prosperitate în loc să-și plângă lipsurile”.

Principalii doi la Primăria municipiului

Andaluzia Luca a votat în jurul orei 11,00 la Secția nr.7 de la Liceul de Artă „George Georgescu”, din municipiu, însoțită de echipa de consilieri locali, de asemenea, de Horia Teodorescu și senatorul Teodorovici, veniți degrabă de la Babadag. Andaluzia, la ieșirea din secția de votare: „Am votat pentru finalizarea tuturor proiectele bune deja demarate în judet și am votat pentru ca municipiul Tulcea să aibă parte de viitorul prosper pe care îl merită. Dacă încă nu ați votat, mai aveți timp. Nu uitați, doar o singură dată la patru ani puteți decide soarta orașului. Alegeți cu grijă!”

Dintre importanții la șefia municipiului, Ștefan Ilie a votat după-amiază, însoțit de consilierii săi, la Secția din incinta Grădiniței „Dumbrava Minunată”. Și Ștefan a făcut o declarație scurtă la ieșirea din secție: „Am votat pentru schimbare, bun simț și foarte multă muncă pentru oraș, pentru tulceni”.

Fără excepție, toți candidații au îndemnat tulcenii să iasă la vot.

Statistic, la ora 16,00, la nivelul județului nostru votaseră puțin peste 32% din cei cu drept de vot. La nivelul municipiului, procentul de vot exprimat la aceeași oră se apropia de 25%.

N.A.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here