Ramona Ioana Bruynseels, primul prezidențiabil care ne-a vizitat. A rămas încântată de frumusețile Deltei

Clujeanca blondă cu studii la Harvard, cu soț englez și cu oareșce experiență în Guvernul Tudose, a fost miercuri, 17 iulie, preț de câteva ore prin municipiul nostru și în Delta Dunării; o femeie elegantă, extrem de simplă, comunicativă, deschisă oricărui subiect, cum le stă bine oamenilor inteligenți. Tulcea este al doilea județ prin care umblă să ia “pulsul națiunii”, după Galați și, joi la pas, prin Constanța. Este începutul unui lung periplu prin țară al Ramonei Bruynseels & echipa, pentru a sta de vorbă cu oamenii, de a-i asculta și a le vorbi de ce s-a hotărât să candideze pentru Cotroceni și ce ar putea face domnia sa pentru țară. La o discuție la o cafea cu ziariștii, am întrebat-o, sincer, ce șanse își acordă la accederea în turul II. A răspuns ca un om, desigur, inteligent: “Vom vedea, e prematur, să vedem procentul, cert este că la următoarele prezidențiale altfel vom discuta, pornind de la dorința de acum a electoratului, de schimbare”.

Încântată de Deltă și Ramona vrea Podul

Sigur că toată lumea acum vrea Podul peste Dunăre, pe care, deocamdată „îl face” PSD-ul. Abia întoarsă dintr-o scurtă plimbare prin Deltă,  Ioana Ramona Bruynseels a declarat presei: „Cred că Delta Dunării prezintă un potențial extraordinar pentru dezvoltarea turismului în România, or trebuie să știm ce avem de făcut ca să ne împlinim acest potențial. Aș începe cu un apel către toate autoritățile, centrale,locale, să ne dăm mâna cu toții și să fim constructivi, să vedem cum putem să promovăm acest boom de care ne-am putea bucura mai mult decât o facem în acest moment. Îmi vin în minte câteva idei desprinse în câteva ore cât am fost prezentă aici. Respectiv, podul peste Dunăre, care ar fi un punct strategic, care ar trebui să se regăsească în retorica tuturor politicienilor și guvernanților din România. Apoi, categoric ne putem gândi la îmbunătățirea infrastructurii și legarea municipiului și a Deltei implicit de restul țării, astfel încât oamenilor să nu le ia 5 ore de la București la Tulcea. Apoi, mă gândesc și la Aeroportul Tulcea care, de ce nu, ar trebui să fie funcțional și să permită turiștilor să ajungă aici. Avem aici o perlă a coroanei, aș spune, în România,  pe care trebuie cu tot dinadinsul și toată puterea să promovăm tuturor cetățenilor străini și nu numai. Să recunoaștem,sunt foarte mulți români care nu au ajuns, încă, să vadă Delta Dunării și ce oferă ea”- a declarat Ioana Ramona Bruynseels, candidat la Președinția României.

Ioana Ramona Bruynseels a mai declarat că, spre surprinderea domniei sale,pe unde a mai ieșit în public, a primit cuvinte de laudă și din zona pensionarilor (?), care au încurajat-o, dar bazinul pe care contează vine, evident, din zona tineretului, a oamenilor cu educație. Și nu în ultimul rând, sprijin din spatele politic asigurat de Partidul Puterii Umaniste, al lui Piedone.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here