Romexpo 2020: Vicele Petre Badea a îndemnat turiștii să aibă o singură Destinație: Delta Dunării

Pentru al treilea an consecutiv, destinația turistică Delta Dunării și Dobrogea de Nord va fi  prezentă cu stand propriu la Târgul de Turism al României – ediția de primăvară, cel mai important eveniment de promovare turistică la nivel național.

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD) alături de Consiliul Județean Tulcea organizează standul „Delta Dunării si Dobrogea de Nord – PARADISUL DINTRE APE” în cadrul ediției de primăvară a Târgului de Turism al României, din perioada 20 – 23 februarie 2020, la Complexul Expozițional Romexpo, pavilion B2, București.

Vicepeședintele CJ Petre Badea a invitat turiștii în Delta Dunării

Joi, 20 februarie, la deschiderea Târgului de turism, Standul Tulcei: „Salut cu această ocazie, organizatorii acestui eveniment de mare amploare, menit să pună în valoare frumusețea atracțiilor turistice din întreaga țară și mă bucur că de la an la an numărul participanților la acest expozeu de frumusețe românească crește semnificativ. Avem o țară extraordinară, cu valori turistice deosebite, iar ineditul României față de alte state trebuie reliefat prin astfel de evenimente de promovare. Fără falsă modestie vă spun că noi, județul Tulcea, venim și în acest an în fața dumneavoastră cu o ofertă greu de refuzat: suntem județul care reunește Dunăre, mare, munți, dar și perla coroanei, așa cum ne place nouă să spunem, Delta Dunării. Astfel, pe lângă cei mai vechi munți, avem cel mai nou tărâm, Delta Dunării, un teritoriu care poate deveni emblema întregii țări, o atracție inedită pentru turiștii din întreaga lume. Dar, în plus, avem și cultură, avem istorie, avem cetăți care merită vizitate, avem mănăstiri- clădiri de patrimoniu de o valoare inestimabilă care spun povești extraordinare ale trecutului nord-dobrogean. Astfel, cred că județul nostru merită o atenție deosebită atunci când discutăm despre o promovare corectă și coerentă a întregului teritoriu românesc, respectiv a frumuseților de pe aceste meleaguri.

Închei, felicitând organizatorii pentru modul profesionist în care au știut să organizeze un astfel de eveniment, iar pe vizitatori îi invit să poposească la standul nostru atât pentru ofertele turistice de nerefuzat, cât și pentru un regal cultural-artistic ce se va desfășura pe durata celor 4 zile ale Târgului. Vă mulțumesc și vă urez succes!”- a spus vicele Badea la deschiderea Romexpo 2020, Standul tulcean.

Și din partea noastră, a tulcenilor de acasă, succes!

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here