Sărbătoare la firul ierbii

Asa cum a promis organizatorul, Asociatia Judeteana de Fotbal si partenerul,  Directia Judeteana pentru Sport, Cupa 1 Iunie a reusit sa stranga pe Stadionul Delta aproape 100 de copii iubitori de miscare si practicanti ai sportului rege, fotbalul. Doua ore si jumatate de joc si concentrare, urmate apoi de felicitari,  premii, daruri dulci si multa voie buna.

Cei o suta de copii apartin asociatiilor sportive: Zimbrul si Delta Dobrogea din Tulcea, Pescarusul Sarichioi si Granitul Greci. Alături de ei s-au jucat pe gazonul stadionului si cativa copii care nu sunt favorizari de soarta, asa cum ar merita, copii de care s-au ocupat un numeros grup de femei cu suflet mare. Dar, asta este deja alta poveste.

La finalul evenimentului, presedintele AJF-ului tulcean, Petre Badea, a declarat „copiii merita tot ce este mai bun, ei fiind generatia care ne va schimba. Depinde de noi sa-i invatam adevaratele valori, respectul fata de ceilalti, fair-play, bucuria victoriei si indarjirea de a merge mai departe dupa o infrangere” .

Iris IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here