Șeful Cancelariei prefectului, Ștefan Caraman, a cerut încetarea contractului său de muncă

Cum se știe, partidul aflat la guvernare își numește dintre oamenii săi prefectul, subprefectul și șeful  Cancelariei prefectului (șeful de cabinet). Din momentul instalării pe funcție, însă, foștii membri de partid aduși pe funcții în Prefectură nu mai au voie să facă politică în Instituția prefectului. Iată că după o perioadă relativ scurtă pe postul de șef al Cancelariei, Ștefan Caraman a decis să se întoarcă în politică, drept care, ieri, a solicitat prefectului Cristian Iordan încetarea contractului său de muncă.

Întrebat de situația creată, prefectul Cristian Iordan ne-a declarat: “Ștefan Caraman, șeful de Cabinet, s-a prezentat la mine cu o cerere de încetare a contractului său de muncă, cerere acceptată cu acordul părților. Postul devenind vacant, urmează să decidem la nivel local asupra persoanei care îl va înlocui”.

 

Întrebat ce l-a determinat să plece din Prefectură, Ștefan Caraman ne-a declarat: “Am înaintat această cerere de încetare a contractului de muncă pentru a mă ocupa de campania electorală. E mult de lucru, merg zilnic prin județ, am sarcini pe linie de secretariat, ca atare nu pot să iau bani de la Prefectură și să nu fiu la birou. Eu am cerut să plec, domnul prefect a insistat să rămân, că e nevoie de mine dar mă bucur că a înțeles situația mea. Sunt candidat pentru funcția de consilier municipal în echipa lui Ștefan Ilie, ca atare mă simt dator să mă concentrez pe campania electorală.”

În scurt timp PNL Tulcea va anunța persoana care va ocupa postul rămas vacant în Instituția prefectului de Tulcea.

N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here