Șoferul care “zbura”cu IPS Teodosie pe Autostrada Soarelui e un fost candidat la Primăria Tulcea

Chiar așa s-a nimerit să fie. Mihăiță Sadîca, tulcean de-al nostru, cu 2 ani în urmă, candidat din partea PPU la primăria municipiului Tulcea. După ce a ratat primăria Tulcei s-a angajat ca șofer la Arhiepiscopia Tomisului Constanța. El se afla la volan când a fost prins zilele trecute de Poliția Rutieră “zburând” pe Autostrada Soarelui cu 235 km/h. Iată ce scrie Adevărul.ro despre eveniment:

“Şoferul care a fost prins miercuri pe Autostrada Soarelui în timp ce conducea un Mercedes Benz cu o viteză de 235 km/h, avându-l pe scaunul din dreapta pe IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, este un fost candidat la Primăria Tulcea. Miercuri, 3 august, în jurul orei 15.50, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2, în timp ce se aflau în misiune pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, au depistat, la km 139, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.
Potrivit Antena 3, şoferul de 28 de ani este Mihăiţă Sadîca, din Tulcea, fost candidat din partea PPU (Partidul Puterii Umaniste) la Primăria municipiului Tulcea. După ce a ratat aceste alegeri, Mihăiţă a devenit şoferul arhiepiscopului de Constanţa.

Mihăiţă Sadîca este absolvent al Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea, profil biologie-chimie, şi al Facultăţii de Inginerie Economică în Agricultură din cadrul USAMV Bucureşti. Este, de asemenea, antreprenor şi voluntar în mai multe organizaţii nonguvernamentale. A lucrat ca referent resurse umane în cadrul Administraţiei Domeniului Public Sector 1 Bucureşti”.

Sursa: Adevărul.ro

                     Mihăiță și-a dorit mult în fruntea Primăriei Tulcea
Sadîca Mihăiță: “Ca primar pot face multe dar cu voi și un Consiliu local prietenos pot face totul”

Dintre cei nouă candidați la postul de primar al municipiului Tulcea, Mihăiță Sadîca este cel mai tânăr; și printre cei mai tineri candidați la șefia unei primării de oraș reședință de județ. E de-al nostru, născut- crescut în Tulcea dar vrea musai să se prezinte, să știe și lumea care îl va vota, cine este și ce vrea pentru Tulcea și locuitorii ei.

                      “Iubesc Tulcea și tot ce înseamnă acest oraș”

“Numele meu este Sadîca Mihăiță si voi începe o scurtă prezentare a mea. Numele îmi caracterizează originea: adică fiul unor oameni simpli și muncitori și rodul muncii și sacrificiul generațiilor dinaintea mea. Prenumele, botezat fiind în cinstea Sf. Arh.Mihail care, potrivit Noului Testament, conduce armatele lui Dumnezeu împotriva fortelor Lui Satana, îmi arată originea de luptător împotriva abuzurilor. In ceea ce mă privește, ca persoană independentă, sunt pasionat de istorie, știinte și religie. Crescând, am început să-mi ocup timpul cu aflarea câtor mai multe informații despre viața în sine si evoluția lucrurilor atât în România cât și peste hotare, asa cum se spune….”dacă nu înveți din istorie aceasta se repetă”. Trecând prin adolescență și maturizarea timpurie am realizat că scopul meu lăsat de Bunul Dumnezeu pentru mine , pe acest pământ și în viață, este de a face tot posibilul să îndrept balanța în favoarea omului si nu a sistemului. In final, toți suntem oameni și avem un rol crucial în societatea în care trăim, rol care o dată nerespectat, produce anumite dezechilibre în societate. Până acum m-am axat pe devenirea mea ca antreprenor si ca tânăr om de afaceri, investind în educația mea, rezultatul fiind o diplomă de inginer agronom, dar am simțit că este timpul să devin mai mult decât atât, să devin o persoană spirituală , să-mi vindec sufletul și să am o relație mai bună cu Dumnezeu, de aceea am decis să urmez și cursurile facultății de Teologie.

Îmi doresc să devin primar al municipiului Tulcea pentru a putea pune în aplicare cunoștințele si ideile mele întru realizarea unei stări permanente de bunăstare în orașul unde m-am născut, crescut si am fost educat. Iubesc Tulcea și tot ce înseamnă acest oraș deoarece este casa mea și aș face tot ce îmi stă în putință ca toți locuitorii acestui oraș să se simtă cel putin bine.Eu ,ca primar, pot face multe,dar cu voi si cu un Consiliu Local prietenos pot face totul. Nu uitați, puterea e la voi! Asa să ne ajute Dumnezeu!”

Mihăiță Sadîca, candidat la postul de primar al municipiului Tulcea

(postare 4 septembrie 2020, Ziarul Zig-Zag.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here