Țeapă nouă, la șosea: înșelăciune prin metoda “ghiulul”

Trei bărbaţi, în vârstă de 42, 46, respectiv 55 de ani, au fost prinşi de  jandarmi în flagrant,  în timp ce încercau să înşele un bărbat, folosind metoda ,,ghiulul”.

Vineri, în jurul orei 12:00, trei bărbaţi aflaţi pe DJ 222 Tulcea – Agighiol, încearcau să ofere produse în schimbul unor sume de bani. Sesizați,jandarmii au intervenit imediat la faţa locului, unde i-au prins în flagrant pe cei trei bărbaţi care au oprit în trafic un alt bărbat, din comuna Jurilovca, spunâdu-i că au rămas fără combustibil şi că au nevoie de bani pentru rezolvarea unor probleme urgente. Aceştia i-au oferit victimei un ceas şi o bijuterie (ghiul) din metal de culoare aurie, prezentate ca fiind de valoare, în schimbul sumei de 1.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar obiectele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbaţilor “cu ghiulul” actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Cercetările sunt continuate de organele competente.

Comunicat IJJ

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here