Codul Penal și pesta porcină africană

În timp ce pesta porcină africană distruge infrastructura socială și economică tulceană și se extinde și în alte județe, cealaltă pestă din Parlament a traumatizat dreptul la o viață corectă în România.
În loc să se întâlnească în sesiune extraordinară pentru a găsi soluții într-o problemă de siguranță națională, care aduce în stare de faliment nu doar Carniprodul și alți producători, ci mii de familii din toată țara, aleșii PSD-ALDE  dau chermeză după ce au votat un Cod Penal al penalilor.
Miron IGNAT este parlamentarul minorității rușilor lipoveni, oameni gospodari cu care Tulcea se mândrește și care sunt, la fel ca toți tulcenii, afectați de proasta gestionare a răspândirii pestei. Nu îl interesează pesta africană. Doar pesta penală.
În același mod a votat și reprezentantul unei alte comunității istorice, cea turcă,  Ibram IUSEIN, un parlamentar care a uitat demult de problemele adevărate ale etniei pe care acum o dezonorează.

Astăzi, niciun parlamentar tulcean al alianței de guvernare nu a vorbit la tribună despre necesitatea urgentă a eradicării purtătorilor de virus porcin din Deltă sau despre despăgubirea corectă a producătorilor afectați, pentru a salva investițiile și resursa umană implicată, adică oamenii care rămân, fără voia lor, șomeri.
Doar s-au întrecut în a vota penalii. Rușine!

Ștefan ILIE 

Președinte PNL TULCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here